Van harte welkom bij Charly All Is Fair

Het is al weer even geleden dat Charly in 2012 begon met het bakken van plantaardige heerlijkheden. All is Fair is gekomen uit de wens iets toe te voegen aan deze mooie wereld. Natuurlijk door het gebruik van eerlijke producten. Echter gaat Charly verder, want iedereen houdt van lekker eten en dus wil ze niemand buiten sluiten als het aan komt op haar lekkernijen.
Waar het begon met zoetigheden, heeft Charly in 2015 de omslag naar plantaardige Charly’s gemaakt. Aangezien de interesse wekelijks stijgt, zal er de komende tijd geconcentreerd worden op de Charly’s. Er worden momenteel dan ook geen aanvragen voor taarten aangenomen. 

Benieuwd naar deze bijzondere Charly’s-lijn? Er komen speciale proeverijen, kaasdiners, en vegankerstdiners aan!

Dat is even wennen, want nu kan jij en iedereen in je omgeving heerlijk genieten, samen delen of alleen smullen zonder zorgen! 

Zoek je iets specifieks? Laat het Charly weten, samen komen jullie vast tot een mooi idee! Stuur een e-mail naarinfo@charlysallisfair.nl voor meer informatie. 

Bij Charly’s wordt er gewerkt op bestelling, high tea’s en tuinkamerdiners bij Charly’s kunnen enkel op bepaalde data gereserveerd worden. Heb je iets speciaals te vieren op een specifieke datum, stuur een mail dan kijken we samen wat er georganiseerd kan worden!

CAIF_welcome

 

Een zonnige groet,

Charly

 Ps. Volg Charly’s All is Fair ook op facebook, om dagelijks op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen:www.facebook.com/charlysallisfair

Activiteiten van Charly’s komende periode:

 

Kijk voor onze komende planning op www.facebook.com/charlysallisfair

Voorgaande activiteiten:


Veggie4u Weimarstraat Den Haag voor de winkel op de Home made market.
Organic Food for you Lusthofstraat Kralingen kaasproeverij op de Organic food market voor de winkel.
Vegan kaasfondue bij Baklust Den Haag en Beter&Leuk Amsterdam van de Cam&Berthe, met brood, crudité en gegrilde krieltjes
VeggieWorld in de Jaarbeurs Utrecht, hier zal Charly’s staan met al haar kaasjes. Het was twee dagen feest op dit gave vega event!

VegFest 2015 – Charly’s stond met een standje Fairly Cheesy in de jaarbeurs op dit unieke event. Wat een enorm succes was VegFest dit jaar! Volgend jaar is Charly’s er zeker weer bij.
Vijfgangenkaasdiners – Charly’s organiseerde een kaasmenu gekookt door BeingFelicia bij Baklust in Den Haag.
Vegankerstdiner – speciaal kerstdiner bij Madal Bal in de winkel die enkel open was voor gasten van het diner. Een ontzettend gezellige avond met z’n allen aan een grote tafel dineren.

 Vegan Summer Fest in Gent.

Charly’s All is Fair steunt:

Stop Dierenleed Nederland