Charly's genomineerd voor een Vegan Award

Say what!?! Charly’s All is Fair is dit jaar genomineerd voor Beste Vegan Onderneming!!
Zie je ons graag winnen stem dan via www.veganawards.nl

Wij vinden dit een hele eer. Met Charly’s proberen wij bij te dragen aan het makkelijk en toegankelijk maken van veganistisch eten, zeker nu we zo breed beschikbaar zijn in Nederland en België. Daar blijft het niet bij, met Charly’s promoten wij een meer plantaardige levensstijl bij allerlei doelgroepen die hier anders niet of nauwelijks mee in aanraking komen. Ook richten we ons heel erg op het bedrijfsleven en horecazaken om op die manier meer vegan kaas op de kaart te krijgen.
Dankzij al jullie enthousiasme kunnen we dit ook blijven doen! Wij zouden deze award dan ook graag winnen! 😳😍 Stemmen is fantastisch en delen mag natuurlijk ook! 💜

vegan awards 2018.jpg