Wat een waanzinnig jaar hebben we gehad!

In 2017:

  • is Charly’s officieel Skal (bio) gecertificeerd,
  • maakten we onze nieuwe huisstijl,
  • kwamen er een hoop leuke nieuwe verkooppunten en horeca locaties bij,
  • begon de verkoop in de 27 Bio-Planet winkels,
  • verzorgden we weer heerlijke kerstpakketten en nog veel meer.
     

Ik wil extra dank uitspreken naar alle Charly’s Angels zowel voor als achter de schermen die de stijgende lijnen mogelijk maken. Ook alle fans en trouwe afnemers die oa hebben gezorgd dat we nu in België zo goed verkrijgbaar zijn.
En, zonder af te doen aan velen anderen, hartelijk dank Delibert lunch- & receptieproducten voor de zakelijke ongezouten adviezen en huisvesting, G. de Mooij Transport die meedenkend en vrolijk zijn, BioPlanet die ons een kans gaf, Vegenement die een luisterend oor biedt, Teun en Mo voor de prachtige en passende huisstijl en foto’s, en alle verkooppunten waarmee we zo fijn samenwerken.

Charlys kerstpakket.png