Charlotte wint Smart Sustainable Sisley Award

Charlotte Sisley Award 1

Op 8 november organiseerde Marie Claire Nederland de uitreiking van de Smart Sustainable Sisley Award 2018, voorafgegaan door een Masterclass van Lisa Goes Vegan.

Wegens groot succes werd dit jaar wederom de Smart Sustainable Sisley Award uitgereikt aan een duurzame ondernemer. De vijf genomineerden zijn stuk voor stuk gedreven vrouwen die op een slimme en fantastische manier bijdragen aan een betere wereld.

De winnaar dit jaar is Charlotte Zum Vörde Sive Vörding (29), founder van Charly’s All Is Fair. Zij maakt plantaardige, biologische Charly's. "Vier jaar geleden ben ik begonnen met het maken van volledig plantaardige, biologische kaasjes, oftewel ‘Charly’s’. Ik maak onder andere ‘Rockvoort’, ‘Cheddâh’ en ‘Geheit’, allemaal zonder zuivel. Ze zijn lekker èn ze dragen bij aan een betere wereld voor mens, dier en milieu."

Een prachtige erkenning voor Charlotte en haar onderneming. Dit zal ook zeker weer nieuwe deuren openen, nu plantaardige producten en duurzame bedrijven op deze manier een podium krijgen.

Ben je benieuwd naar haar smaken? Ekoplaza verkoopt de Cheddâh, Boerse'zin en Parm á Zaan. Binnenkort zal ook de landelijke horeca het plezier hebben om de Charly's op de kaart te kunnen zetten, dankzij een samenwerking met Bidfood. Ideaal, want alle smaken zijn vrij van gluten, lactose, soja, suiker en dierlijke producten.

Charlotte Sisley Award 2

Foto's van Marie Claire / Lizet Sleutelberg en Saskia Rietveld