Charlotte in de FavorFlav Food Top 100 2018

Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Charlotte op de 60ste plek staat van de FavorFlav Food Top 100! Dat is dè top 100 voor iedereen die in 2018 een wezenlijk bijdrage heeft geleverd aan beter en lekkerder eten in Nederland! Top-koks, start-ups, journalisten, merkenbouwers, producenten, kookboekenmakers en professionele foodliefhebbers, ze waren er allemaal bij! Wat een waanzinnige prestatie om in dezelfde Top 100 te staan als Jonnie & Thérèse Boer (1), André van Duin (2) en Henk Jan Beltman (3)! Deze erkenning is zo’n prachtig compliment en tegelijkertijd hard nodig om samen het verschil te kunnen maken voor mens, dier en milieu. Want daar doen we het voor!

Foto:  FavorFlav  -  Mooncake NL   met Charlotte!

Foto: FavorFlav - Mooncake NL met Charlotte!