Charly's All is Fair Feestdagenborrelpakket

Het is weer tijd voor Charly's All is Fair Feestdagenborrelpakket! Deze absolute favoriet kan vanaf nu weer besteld worden! We leveren in de dagen voor kerst, maar zorg dat jij jouw pakket nu alvast reserveert zodat je niet misgrijpt!

Het heerlijke Feestdagenborrelpakket bevat onder anderen de zeer geliefde Brie'ze en Von Du. Ook dit jaar krijg je er weer twee bijzondere nieuwe producten bij, de Wellust van Nederlandse ingrediënten, met Tomaat&Paprika en Koffie&Balsamico. Lekker voor bij de Charly's, op brood, bij de borrel of door gerechten.

Al onze producten worden van mooie en eerlijke biologische ingrediënten en met de hand gemaakt. EN Charly's All is Fair is het enige vegan kaasbedrijf dat al haar producten laat testen door het laboratorium, dus je weet dat je lekkere en voedselveilige producten eet.

Als basis gebruiken wij de reststromen van biologische en fairtrade cashewnoten die wij direct afnemen van een Boerencoöperatie in Benin , Afrika, waardoor wij kunnen garanderen dat er daar goed voor de mensen wordt gezorgd en wij bijdragen aan gezondheidszorg, onderwijs en kinderopvang daar.

Om te zorgen dat jij kunt genieten van jouw Feestdagenborrelpakket werken we samen met een koeriersdienst om zeker te zijn dat jouw pakket goed aankomt, en samen met Botanic Bites zodat jij je pakket makkelijk kan bestellen! Kijk ook zeker eens bij haar eigen producten, wij zijn fan!!

Voor meer info, en om te bestellen via Botanic Bites, klik hier!

Fijne Feestdagen van Charly’s All is Fair!

Charly's feestdagenborrelpakket