Lekker Vega - Koken met Charly's!

Wist je dat de producten van Charly’s All is Fair niet alleen lekker zijn op een toastje, maar ook zeer goed in gerechten verwerkt kunnen worden? Charlotte geeft een prachtig voorbeeld in deze leuke aflevering van de kookshow Lekker Vega. Zij maakte een heerlijke vegan Farfalle met Cheddâh roomsaus en Salade met gegrilde bietjes, avocado en Boerse'zin dressing.


RECEPT

“Speciaal voor vandaag heb ik twee gerechtjes bedacht die lekker, makkelijk en gezond zijn, ideaal voor elke gelegenheid. De Charly's zijn zo veelzijdig en deze gerechten zijn herkenbaar in smaak en ook zeer geschikt voor kinderen.”

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1/2 rode ui

  • 1/4 paprika geel, rood en groen

  • 30 gram Cheddâh

  • 30 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja

  • Parm á Zaan

  • 30 gram eikenbladsalade

  • 1/2 kleine rode biet

  • 1/2 kleine gele biet

  • 1/2 avocado

  • 15 gram Boerse 'zin

  • 15 ml non-melk (ongezoet!) bijvoorbeeld soja

  • 4 gram zonnebloempitten

  • olijfolie

  • 80 gram farfalle

Bereiding

Bereidingstijd: 15-20 minuten

  1. pasta koken.

  2. rode en gele biet schillen (tenzij voorgekookte gekocht),

  3. koken

  4. snijden

  5. grillen.

  6. rode ui snijden.

  7. paprikas snijden.

  8. uitje aanbakken,

  9. paprika erbij.

  10. avocado snijden.

  11. Boerse'zin mengen met non-melk.

  12. Cheddâh mengen met non-melk.

  13. pasta afgieten en mengen met Cheddâh saus.

  14. salade opmaken, sla - bietjes, avocado, Boerse'zin dressing, zonnebloempitten.

  15. groente bij de pasta, roeren en op het bord.

  16. afmaken met Parm á Zaan.

LekkerVega Charlotte